Find Property:

Residentie Villermont

Villermontstraat 6 I 2550 Kontich

Mobiscore van 8,3 I 22 BEN-appartementen I Praktisch ingedeeld met tuin of terras I Mooi omgeven door parktuin I Ruime parkeermogelijkheden

Wonen in Kontich

Kontich is met zijn 20.000 inwoners geen grote stad, maar wel een waar je graag woont. Perfect gelegen nabij Antwerpen en op een boogscheut van Mechelen. Werk je in Antwerpen of Mechelen? Antwerpen ligt letterlijk om de hoek en Mechelen is nog geen 15 minuten rijden. Zeg dus vaarwel aan de files, blijf wat langer in je bed liggen ’s ochtends en vertrek lekker uitgerust én ontspannen naar je werk. Je zult je afvragen waarom je niet eerder naar Kontich bent verhuisd.

Maar Kontich heeft nog meer te bieden. Deelgemeente Waarloos, bijvoorbeeld, is een landelijke stukje waar het rustig wonen en nog fijner fietsen is. Je zou het wellicht niet zeggen, maar er is wel wat groen te vinden in de gemeente. Het Altenapark langs de Antwerpsesteenweg, bijvoorbeeld, is geliefkoosd bij wandelaars, maar ook de oude Spoorwegberm dat zich als een groen lint door de gemeente slingert, is een aaneenschakeling van verschillende vegetatietypes. Daarnaast zijn er ook nog een aantal bossen vrij toegankelijk.